Storlek
1500gram
Socker, vatten, brownie mix (Socker, VETEMJÖL, fettreducerat kakaopulver, torkad glukossirap, HELÄGGSPULVER, salt, vegetabiliskt olja (raps), ÄGGVITEPULVER, emulgeringsmedel E471, naturlig arom, arom, mjölbehandlingsmedel E300.), florsocker (socker, potatisstärkelse), rapsolja, FÄRSKOST, muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt olja (raps), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300.), vegetabilisk olja (raps), bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), kakaopulver, cocos, vegetabilisk olja (kokosnöt), rörsockersirap, HELÄGGSPULVER, kakaomassa, fullhärdad rapsolja, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E 322 (SOY), E471), kakaosmör, MJÖLKFETT, naturlig arom, naturlig arom (vanilj), salt, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, ägg, mjölk, korn och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1740 kJ |
Energi | 416 kcal |
Fett | 25 g |
- Varav mättat fett | 9.2 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 34 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.97 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Grays Jubileumstårta 43g kolhydrater tillsammans med 25g fett.
Grays Jubileumstårta innehåller följande allergener: vete, ägg, mjölk, korn och sojabönor.
Grays Jubileumstårta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.