Storlek
3370gram
Socker, morötter (18,66%), färskost [MJÖLK, GRÄDDE , syrakultur, salt, emulgeringsmedel (E410), stabiliseringsmedel (E415, E412)], SOJAOLJA, VETEMJÖL, ÄGG, SMÖR, vit glasyr [socker, palmkärnaolja, palmolja, VASSLE (MJÖLK), SKUMMJÖLK, emulgeringsmedel (E322 (SOJA)), vanilj], VALNÖTTER, farinsocker, ananas, palmolja, russin, majsstärkelse, fuktighetsbevarande medel (E965), kanel, salt, kokosolja, vanilj, muskot, vatten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, nötter, sojabönor, valnöt, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , hasselnöt, makadamianöt, mandel och pekannöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1548 kJ |
Energi | 370 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 9 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 22 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 548 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 548 dagar
Tillverkningsland
USA
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Four High Carrot Cake 32g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Four High Carrot Cake innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, nötter, sojabönor, valnöt, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Four High Carrot Cake innehålla spår av följande allergener: jordnötter , hasselnöt, makadamianöt, mandel och pekannöt.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.