Storlek
2270gram
GRÄDDE (29,86%), färskost (20,66%) [MJÖLK, GRÄDDE, syrakultur, salt, emulgeringsmedel (E410), stabiliseringsmedel (E415, E412)], socker, ÄGG, VETEMJÖL, GRÄDDFIL, grahamskex [VETEMJÖL, GRAHAMSMJÖL (GLUTEN), socker, palmolja, farinsocker, honung, salt, bakpulver, arom], SMÖR, margarin [SOJAOLJA, palmolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471), SKUMMJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (E322 (solros)), arom, vitamin A (palmitat), färgämne (E160a)], kola [socker, GRÄDDE, majssirap, SMÖR, emulgeringsmedel (E322 (SOJA))], modifierad tapiokastärkelse, HAVRE, farinsocker, majsstärkelse, vatten, vanilj, salt, vaniljfrön, gelatin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, sojabönor, vete, ägg och havre. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter , nötter, makadamianöt, pekannöt, hasselnöt, valnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1507 kJ |
Energi | 360 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
Kolhydrat | 25 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 548 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 548 dagar
Tillverkningsland
USA
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Creme Brulee Cheese Cake 25g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Creme Brulee Cheese Cake innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, sojabönor, vete, ägg och havre.
På grund av tillverkningsprocessen kan Creme Brulee Cheese Cake innehålla spår av följande allergener: jordnötter , nötter, makadamianöt, pekannöt, hasselnöt, valnöt och mandel.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.