Storlek
1500gram
Muffinsmix (Socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, HELÄGGSPULVER, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse E1414, bakpulver (E450, E500), druvsocker, salt, arom (vanillin).), vatten, rapsolja, deli citron (socker, glukos-fruktossirap, vatten, sötad kondenserad SKUMMJÖLK, modifierad stärkelse, citron juice, kakaosmör, surhetsreglerandemedel (E330), aromer, konserveringsmedel (E202), emulgeringsmedel (E472e), färgämnen (betakaroten, E171)), FÄRSKOST, citronpuré, florsocker (socker, potatisstärkelse), GRÄDDE, passionsfrukt, chokladspån vit (Socker, HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, emulgeringsmedel E322 (SOJA), naturlig arom (vanilj).), naturlig arom (citron), invertsocker, modifierad potatisstärkelse, modifierad stärkelse, mjölksyrakultur, färgämne (E100). 6% Citron ursprung Italien, 2.5% Passionsfrukt ursprung Peru.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, ägg, sojabönor och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1509 kJ |
Energi | 361 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 3.4 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 28 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 0.27 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.6g protein.
Per 100g portion innehåller Citron Passionstårta 42g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Citron Passionstårta innehåller följande allergener: vete, mjölk, ägg, sojabönor och svaveldioxid eller sulfit.
Citron Passionstårta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.