En vacker paj fylld med syrlig citronkräm och toppad med len, söt maräng. En klassiker!
Storlek
1500gram
Creme cheese laktosfri (Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, laktosreducerat MJÖLKPULVER, stabiliseringsmedel (E440, E412), salt, konserveringsmedel (E202), syrningskultur, enzym (laktas).), socker, VETEMJÖL, lime, vegetabilisk olja (raps), ÄGGVITA FRÅN SVENSKA FRIGÅENDE HÖNS INOMHUS, vatten, HELÄGGSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), potatismjöl, naturlig arom (citron), fullhärdad rapsolja, ÄGGVITEPULVER, arom (vanillin), citronsyra, emulgeringsmedel (E471), färgämne (E100), förtjockningsmedel (E412), kaliumsorbat, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel (E300), natriumcitrat, naturlig arom, salt, stabiliseringsmedel (E1505), stabiliseringsmedel (E412), stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, ägg, korn och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1346 kJ |
Energi | 322 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 9.2 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.41 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Citron & Marängpaj (laktosfri) 38g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Citron & Marängpaj (laktosfri) innehåller följande allergener: vete, ägg, korn och mjölk.
Citron & Marängpaj (laktosfri) tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.