Choklad/Vanilj

FRÖDINGE

1, Choklad & Hallon Moussedessert är himmelskt goda. Tillagade på färsk mjölk och grädde frånsvenska gårdar. En hemkokt hallonsylt utan kärnor i botten och toppad med krämig mousse av belgiskchoklad. Storleken och de smidiga förpackningarna gör dem inte bara enkla att servera, de underlättaräven förvaring i mindre kök och utrymmen. Tillagad i Frödinge. 2,4 kg. 40x60 g. (Swedish)

Storlek

60gram

Choklad/Vanilj

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

GRÄDDE, vatten, socker, SKUMMJÖLK, glukos-fruktos sirap, choklad (5%) (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN)), fettreducerat kakaopulver, SKUMMJÖLKSPULVER, koncentrat av hallonjuice, modifierad potatisstärkelse, surhetsreglerande medel(citronsyra, natriumcitrat), förtjockningsmedel(pektin), koncentrat av aroniajuice, fruktkärnmjöl, koncentrat av fläderbärsjuice, naturlig arom.

Allergeninformation för Choklad/Vanilj

Sojabönor(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1051 kJ
Energi250 kcal
Fett14 g
- Varav mättat fett10 g
Kolhydrat28 g
- Varav sockerarter16 g
Protein2.3 g
Salt0.14 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Frödinge Mejeri Aktiebolag

Org.nr: 556065-0938

Kontakt

Skolgatan 2

598 95 Vimmerby

info@frodinge.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Choklad/Vanilj

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Choklad/Vanilj?

I en portion på 100g finns det 2.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Choklad/Vanilj?

Per 100g portion innehåller Choklad/Vanilj 28g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

Allergener

Innehåller Choklad/Vanilj några allergener?

Choklad/Vanilj innehåller följande allergener: sojabönor och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Choklad/Vanilj?

Choklad/Vanilj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Choklad/Vanilj?

Du kan kontakta Frödinge Mejeri Aktiebolag på följande sätt: E-post: info@frodinge.se. Adress: Skolgatan 2, 598 95 Vimmerby.