Storlek
1400gram
Creme cheese laktosfri (Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, laktosreducerat MJÖLKPULVER, stabiliseringsmedel (E440, E412), salt, konserveringsmedel (E202), syrningskultur, enzym (laktas).), socker, Laktosfri GRÄDDE (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan)), rismjöl, bovetemjöl, vegetabilisk olja (raps), vatten, vegetabilisk olja (kokosnöt), potatismjöl, fullhärdad rapsolja, HELÄGGSPULVER, vaniljarom (Sötningsmedel E420, vatten, etylalkohol, aromer.), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, salt, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1510 kJ |
Energi | 361 kcal |
Fett | 25 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
Kolhydrat | 30 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.45 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Cheesecake Vanilj Gluten Laktosfri 30g kolhydrater tillsammans med 25g fett.
Cheesecake Vanilj Gluten Laktosfri innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
Cheesecake Vanilj Gluten Laktosfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.