Storlek
1400gram
Creme cheese laktosfri (Pastöriserad GRÄDDE, SKUMMJÖLK, laktosreducerat MJÖLKPULVER, stabiliseringsmedel (E440, E412), salt, konserveringsmedel (E202), syrningskultur, enzym (laktas).), Laktosfri GRÄDDE (GRÄDDE, stabiliseringsmedel (karragenan)), hallon, socker, vatten, rismjöl, glukossirap, vatten, naturlig arom, antioxidationsmedel (E330, E327, E341, E331), emulgeringsmedel (E407, E440, E401), konserveringsmedel (E202), ÄGGULA, bovetemjöl, vegetabilisk olja (raps), vegetabilisk olja (kokosnöt), gelatin (gris), fullhärdad rapsolja, glukossirap, konserveringsmedel (E211), surhetsreglerande medel (E330), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, salt, stärkelse. 15% Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och svaveldioxid eller sulfit hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1191 kJ |
Energi | 285 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 23 g |
- Varav sockerarter | 16 g |
Protein | 3.8 g |
Salt | 0.26 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 3.8g protein.
Per 100g portion innehåller Cheesecake Hallon gluten laktosfri 23g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Cheesecake Hallon gluten laktosfri innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Cheesecake Hallon gluten laktosfri innehålla spår av följande allergener: sojabönor och svaveldioxid eller sulfit.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.