Storlek
1400gram
FÄRSKOST, högpastöriserad GRÄDDE, socker, VETEMJÖL, hallon, vatten, gelé irca (socker, glukossirap, vatten, geleringsmedel (agar, pektin), surhetsreglerande medel (E330, E296), konserveringsmedel (E202)), ÄGGULA, solrosolja, vegetabilisk olja (raps), gelatin (gris), invertsocker, kakaopulver, vegetabilisk olja (kokos), glukossirap, fullhärdad rapsolja, bakpulver E500ii, salt, emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E211), naturlig arom, surhetsreglerande medel (E330), surhetsreglerande medel (E501, E330), vitamin A. 10% Hallon ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1330 kJ |
Energi | 318 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 28 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 0.49 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 5.2g protein.
Per 100g portion innehåller Cheesecake Hallon 28g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Cheesecake Hallon innehåller följande allergener: laktos, mjölk, vete och ägg.
Cheesecake Hallon tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.