Underbar fräsch och saftig tårta, fylld och toppad med en fantastisk färskostbaserad blåbärskräm. På toppen: vit choklad.
Storlek
1700gram
FÄRSKOST, socker, muffinsmix (Socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, HELÄGGSPULVER, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse E1414, bakpulver (E450, E500), druvsocker, salt, arom (vanillin).), vatten, rapsolja, florsocker (socker, potatisstärkelse), bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt olja (raps), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300.), blåbär, pastöriserad MJÖLK, HELÄGGSPULVER, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, modifierad potatisstärkelse, modifierad stärkelse, mjölksyrakultur, emulgeringsmedel (E 322 (SOY)), LAKTOS (MJÖLK), naturlig arom (vanilj). 4% Blåbär, ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, vete, korn och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1479 kJ |
Energi | 353 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 6.6 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 31 g |
Protein | 4.7 g |
Salt | 0.64 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.7g protein.
Per 100g portion innehåller Blåbärstårta 41g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Blåbärstårta innehåller följande allergener: ägg, mjölk, vete, korn och sojabönor.
Blåbärstårta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.