Extra krämig och pösig cheesecake som traditionsenligt bakas utan botten och i högre temperatur än vanlig cheesecake. Det ger den en ljuvlig, mörkare, nästan karamelliserad yta och en fantastisk smak.
Storlek
1400gram
FÄRSKOST, högpastöriserad GRÄDDE, socker, ÄGG, ÄGGULA, vatten, konserveringsmedel (E211), surhetsreglerande medel (E330), arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471, E475), konserveringsmedel (E202), stärkelse.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1325 kJ |
Energi | 317 kcal |
Fett | 25 g |
- Varav mättat fett | 15 g |
Kolhydrat | 17 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.49 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Baskisk Cheesecake Glutenfri 17g kolhydrater tillsammans med 25g fett.
Baskisk Cheesecake Glutenfri innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
Baskisk Cheesecake Glutenfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.