FÄRSKOST, socker, VETEMJÖL, GRÄDDFIL, GRÄDDE, solrosolja, HELÄGGSPULVER, vegetabilisk olja (raps), invertsocker, bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), vatten, vegetabilisk olja (kokosnöt), salt, fullhärdad rapsolja, bakpulver E500ii, mjölksyrakultur, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, vete, ägg, spannmål som innehåller gluten och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1487 kJ |
Energi | 355 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 8.6 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 19 g |
Protein | 5.9 g |
Salt | 0.75 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 5.9g protein.
Per 100g portion innehåller New York cheesecake 32g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
New York cheesecake innehåller följande allergener: laktos, mjölk, vete, ägg, spannmål som innehåller gluten och korn.
New York cheesecake tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.