Storlek
1200gram
Socker, bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), vatten, vegetabilisk olja (raps), kakaopulver, vegetabilisk olja (kokosnöt), fullhärdad rapsolja, Bakpulver: (E450, E500, majsstärkelse), salt, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1630 kJ |
Energi | 390 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 8.2 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 35 g |
Protein | 3.4 g |
Salt | 0.45 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Per 100g portion innehåller Vegansk Kladdkaka 51g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Vegansk Kladdkaka innehåller följande allergener: vete och korn.
Vegansk Kladdkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.