Storlek
1600gram
Muffinsmix (Socker, VETEMJÖL, potatisstärkelse, HELÄGGSPULVER, ÄGGULEPULVER, modifierad stärkelse E1414, bakpulver (E450, E500), druvsocker, salt, arom (vanillin).), banan, vatten, rapsolja, caramel fill (glykossirap, (SKUMMJÖLK, socker), vegetabiliskt fett (kokos), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), salt, naturliga aromer), PEKANNÖT, muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt olja (raps), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300.), socker, kakaomassa, lyxkräm vanilj (socker, modifierad stärkelse (potatis), SKUMMJÖLKSPULVER, vegetabilisk olja (kokos), antioxidant E 339 (ii), förtjockningsmedel E 450 (ii) och natriumalginat E 401, salt, arom, vanillin, färgämne E 160a.), salt, rörsockersirap, dextros, emulgeringsmedel SOJALECITIN. 23% Räddad banan, ursprung icke EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller pekannöt, vete, ägg, mjölk, laktos och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1496 kJ |
Energi | 358 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.66 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Räddad Banoffeekaka 41g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Räddad Banoffeekaka innehåller följande allergener: pekannöt, vete, ägg, mjölk, laktos och sojabönor.
Räddad Banoffeekaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.