Bjud gästerna på en smak av sommaren med krispig rabarberpaj. Den är tillagad på havregryn, vetemjöl och är fylld med smakrika rabarber. Servera rabarberpajen varm tillsammans med vaniljsås, grädde, eller glass. Den är producerad i Uppland och en väger 1,2 kilo. En förpackning innehåller 4 pajer.
Storlek
1200gram
Rabarber, fyllning (rabarber 70%, socker, vatten, modifierad stärkelse, arom, surhetsreglerande medel [E330], konserveringsmedel [E202]), VETEMJÖL (VETEMJÖL, MALTMJÖL (KORN), mjölbehandlingsmedel [E300]), margarin (vegetabilisk olja (raps, kokos), vatten, fullhärdad rapsolja, emulgeringsmedel [E471], naturlig arom, salt, surhetsreglerande medel [E330], vitamin A)), socker, HAVREGRYN, vatten, ÄGGPULVER*, vanillinsocker, bakpulver (E450, E500), majsstärkelse)). *Från frigående höns, Rabarber 46%, ursprung EU. "
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 5.3 g |
Kolhydrat | 32 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 3.1 g |
Salt | 0.07 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 3.1g protein.
Per 100g portion innehåller Rabarberpaj 32g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Rabarberpaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och ägg.
Rabarberpaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.