Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Desserter/Mellanmål
  4. Dessertpaj
  5. Kladdkaka gluten & mjölkfri
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Desserter/Mellanmål/
  4. Dessertpaj/
  5. Kladdkaka gluten & mjölkfri

Kladdkaka gluten & mjölkfri

GRAYS BAKERY

Storlek

1200gram

Kladdkaka gluten & mjölkfri

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, bovetemjöl, ÄGG, vatten, vegetabilisk olja (raps), kakaopulver, vegetabilisk olja (kokosnöt), fullhärdad rapsolja, salt, arom (vanillin), emulgeringsmedel (E471, E475), konserveringsmedel (E202), naturlig arom, stärkelse, surhetsreglerande medel (E330).

Allergeninformation för Kladdkaka gluten & mjölkfri

Ägg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1644 kJ
Energi393 kcal
Fett20 g
- Varav mättat fett8.2 g
Kolhydrat48 g
- Varav sockerarter36 g
Protein4.9 g
Salt0.52 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-26°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Grays Bakery AB

Org.nr: 556487-9442

Kontakt

Sprängarvägen 13-17

132 38 Saltsjö-Boo

Tel: 08-7159520

info@graysbakery.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kladdkaka gluten & mjölkfri

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kladdkaka gluten & mjölkfri?

I en portion på 100g finns det 4.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka gluten & mjölkfri?

Per 100g portion innehåller Kladdkaka gluten & mjölkfri 48g kolhydrater tillsammans med 20g fett.

Allergener

Innehåller Kladdkaka gluten & mjölkfri några allergener?

Kladdkaka gluten & mjölkfri innehåller allergenet ägg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka gluten & mjölkfri?

Kladdkaka gluten & mjölkfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka gluten & mjölkfri?

Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.

←Tillbaka till Produkter