- Livsmedel
- Djupfryst
- Desserter/Mellanmål
- Dessertpaj
- Kladdkaka
Kladdkaka
Storlek
1200gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Choklad (Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322, E476), arom.), socker, vegetabilisk olja (raps), ÄGGVITA FRÅN SVENSKA FRIGÅENDE HÖNS INOMHUS, bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), vatten, vegetabilisk olja (kokosnöt), ÄGG, ÄGGULA, fullhärdad rapsolja, salt, kaliumsorbat, natriumcitrat, citronsyra, stabiliseringsmedel (E412), konserveringsmedel (E211), surhetsreglerande medel (E330), emulgeringsmedel (E471, E475), konserveringsmedel (E202), naturlig arom.
Allergeninformation för Kladdkaka
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, vete och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1872 kJ |
Energi | 447 kcal |
Fett | 29 g |
- Varav mättat fett | 14 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 33 g |
Protein | 5.1 g |
Salt | 0.58 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
Vanliga frågor om Kladdkaka
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kladdkaka?
I en portion på 100g finns det 5.1g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka?
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 40g kolhydrater tillsammans med 29g fett.
Allergener
Innehåller Kladdkaka några allergener?
Kladdkaka innehåller följande allergener: ägg, vete och korn.
Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka?
Kladdkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka?
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.