Hallon Tartelette

GRAYS BAKERY

Storlek

3600gram

Hallon Tartelette

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kokt vaniljkräm (Vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne E160a, E101.), hallon, bagerivetemjöl extra (VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra)), shea, kokos, vatten, rapsolja, salt, emulgeringsmedel (E471 av veg. fett), naturlig arom, socker, HAVREGRYN, arom (vanillin), stärkelse. 25% Hallon ursprung Polen.

Allergeninformation för Hallon Tartelette

Mjölk(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Havre(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, laktos, vete och havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1121 kJ
Energi268 kcal
Fett14 g
- Varav mättat fett7.2 g
Kolhydrat32 g
- Varav sockerarter12 g
Protein3.7 g
Salt0.49 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-26°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Grays Bakery AB

Org.nr: 556487-9442

Kontakt

Sprängarvägen 13-17

132 38 Saltsjö-Boo

Tel: 08-7159520

info@graysbakery.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Hallon Tartelette

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Hallon Tartelette?

I en portion på 100g finns det 3.7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Hallon Tartelette?

Per 100g portion innehåller Hallon Tartelette 32g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

Allergener

Innehåller Hallon Tartelette några allergener?

Hallon Tartelette innehåller följande allergener: mjölk, laktos, vete och havre.

Vilka allergener kan finnas i spår i Hallon Tartelette?

Hallon Tartelette tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Hallon Tartelette?

Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.