Chocolate Fantasy cake 12 bitar
Storlek
1100gram

Socker, grädde (MJÖLK), vegetabiliska oljor och fetter (raps, palm, solros, shea, kokos), ÄGG, vatten, helMJÖLK, mjöl(VETE), kakaopulver* (3%), modifierad stärkelse, skumMJÖLK, stärkelse (VETE), kakaomassa*, ÄGGpulver, skumMJÖLKspulver, emulgeringsmedel (E472e, E471 (SOJA), E472b (SOJA), lecitiner, SOJAbönlecitiner, E471, MJÖLKsyraestrar av mono- och diglycerider av fettsyror), helMJÖLKpulver, jäsningsmedel (E341, E450, E500), kakaosmör*, salt, sött vasslepulver (MJÖLK), naturlig arom, förtjockningsmedel E407, citronkoncentrat, gelningsmedel E407. *Rainforest Alliance Certifierad. Kan innehålla spår av: Mandel, Hasselnötter, Pecannötter, Pistaschnötter, Valnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1862 kJ |
| Energi | 448 kcal |
| Fett | 32 g |
| - Varav mättat fett | 11 g |
| Kolhydrat | 35 g |
| - Varav sockerarter | 24 g |
| Protein | 4.4 g |
| Salt | 0.32 g |
| Fiber | 1.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Day & Night chocolate pie 35g kolhydrater tillsammans med 32g fett.
Day & Night chocolate pie innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Day & Night chocolate pie innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.