Matsmart

Är det billigt att handla på Matsmart?

Matsmart.se var en av de matbutiker på nätet som vi verkligen älskade, de gör det värt att handla hem livsmedel eftersom de säljer bland annat riktigt bra torrvaror och basvaror till vrakpriser. Ibland nära bäst-före-datum, men det gör inget, dessutom minskar det matsvinnet.

På Matsmart kan du FYNDA!

Tro mig här kommer man undan riktigt billigt och kan komplettera till att fylla upp skafferiet ordentligt varje månad för kanon priser och på samma gång göra en insatts för miljön då maten slipper gå till spillo.

Hur bra är Matsmart.se?

Matsmart.se får 5 chili av 5, toppenbutik med bra varor som också gör en god sak för världen genom att minska matsvinnet.Förklaringen till dessa klipp du kan göra på denna sida är att matsmart räddar mat som leverantörerna annars skulle kasta

det är alltså överskottsvaror, felaktiga förpackningar, kortdatum eller passerade datum bäst före datum, här gäller titta,

lukta, smaka principen. Varor där sista förbrukningsdagen har passerat säljs inte och maten håller god kvalitet, även säsongens varor som blivit över finns att handla här.

Här finns inget fast sortimentet utan sortimentet byts hela tiden ut, ett schysst tips är att hittat man något som är en

förbrukningsvara i hemmet kan det vara en bra idé att köpa en extra om det är en dunder rabatt.

Exempel ekologiska varor inne hos Matsmart.se just nu.

Matsmart har inte kyl eller frysvaror eller varor där sista förbrukningsdatum passerat eller som inte kan fraktas via vanlig post.

På Matsmart.se hemsida kan du enkelt navigera mellan ekologiskt, glutenfritt, torrvaror, drycker, snacks,

barnartiklar, vego, hem & Städ, hygien & apotek och här hittar du även storpack, allt till riktigt bra priser!

Du klickar enkelt i varorna du vill som hamnar i varukorgen där du ser totalsumman och hur mycket du pengar du sparar efter varje klick.

Betalsidan är enkel, direkt får du upp en ruta där du fyller i postnummer och därefter presenteras de olika leverans alternativen.

Frakt fritt när du handlar för över 500 kr.

Annars är frakten 49 kr.

Paketet med de packade matvarorna skickas med vanliga distributörer för paket och når med det ut i hela Sverige efter bara en dag eller några dagar finns lådan med mat utanför dörren eller på upphämtnings ställe beroende på vad som väljs i betaluppgifterna.

Betalsidan är snabb och smidig. Efter ifyllt postnummer fyller du i Namn och övriga adressuppgifter, på samma sida finns också rabattkods rutan. För att sedan betalde betalkortet. Matsmart skickat även faktura för den som föredrar det.