Hemköp öppettider

Hemköp har öppettider runt om i landet som varierar mellan klockan 07:00 till 23:00. Vilka öppettider som gäller i just din stad är enkelt att hitta på Hemköp’s hemsida. Det går enkelt att se vilka tider det är möjligt att hämta upp sina varor som man har handlat på nätet när man väljer upphämtning som leveranssätt. 

De tider som är möjliga för upphämtning av sina varor är inte alltid densamma som öppettiderna för den fysiska matbutiken. Det är vanligast att man väljer ett tidsspann mellan exempelvis 10:00 – 12:00 för att hämta upp sina färdigpackade varor. När du har valt upphämtning som leveransmetod kan du se om det kostar någonting för att hämta dina varor i butik. Kostnaden är vanligtvis 0 kronor med undantaget för express som kostar 49 kronor eller om kunden handlar för under 700 kronor.

Om öppettiderna inte räcker till

Ett alternativ till upphämtning är att beställa hemleverans av varor. Det kan vara ett bra sätt att få hem sina varor när man exempelvis jobbar och inte har tid att hämta upp sina varor. Att handla mat online har gjort det enklare att handla och väldigt tidsbesparande för många. När man vill njuta av smidigheten att handla mat online men inte hinner hämta upp maten så är hemleverans ett utmärkt alternativ.