Hemköp erbjudande

Som kund hos Hemköp går det varje vecka att ta del av speciella erbjudanden. När du handlar mat online via hemköp kan du klicka dig vidare till kategorin som heter ”erbjudanden”. På denna sida hittar du alla möjliga sorters extrapriser på varor i alla olika slag. Det är förstås olika erbjudanden beroende på vilken butik du handlar i, var därför noga med att skriva in ditt postnummer och välja din butik.

Erbjudande-sidan uppdateras varje vecka med nya rabatter för nya varor. Som kund hos Hemköp går det att spara pengar varje vecka genom att hålla ett öga på de erbjudanden som finns. Det är dessutom ett utmärkt sätt att samtidigt som man sparar pengar få inspiration och variera sina middagar baserat på vad som går att handla till nedsatt pris. I skrivande stund ligger det över 350 olika varor under erbjudande-kategorin vilket är en hel del!

Hemköp är en matbutik som låter sina kunder samla poäng via Klubb Hemköp. Här kan kunder bland annat ta del av personliga erbjudanden. Vid varje 2500 samlade poäng delas det dessutom ut en bonuscheck. Andra förmåner som gäller när man är Klubb-medlem är att man får:

  • Inbjudan till klubbdagar
  • Möjlighet till digitala kvitton
  • Tidningen Hemlagat
  • Veckans Vego
  • Recept och inspiration
  • Dubbelt samlade poäng på allt grönt

Rabatt för nya kunder

Hemköp erbjuder nya kunder 200 kronor i rabatt när de handlar över 800 kr. Detta gäller för kunder som är med i Klubb Hemköp och gör sitt första köp online. För att ta del av erbjudandet behöver du skapa ett användarkonto hos Hemköp. Börja med att klicka dig vidare till Hemköp för att sedan skapa ett konto. När du skapar ditt användarkonto kommer du automatiskt att bli med i Klubb Hemköp. 

För att utnyttja rabatten måste du handla för över 800 kronor. När du har valt alla dina varor och leveranssätt går du vidare till kassan. I kassan kommer du att få välja betalmetod, här skriver du in koden NY200 för att få 200 kronor i rabatt.

Hemköp app

När du handlar online hos Hemköp är det enklaste att installera deras app. Appen gör det enkelt att hålla koll på klubbinfo och dina förmånssteg. I appen kan du även se dina bonuscheckar, ditt poängsaldo, dina personliga erbjudanden och rabattkuponger. Hemköp har fokuserat på att erbjuda en användarvänlig app som gör det enkelt att hålla koll på sina framsteg i Klubb Hemköp.