Vispgrädde som är UHT behandlad och därför har extra lång hållbarhet. Red Label® Vispgrädde 35% kan du alltid kan ha till hands och använda som vanlig vispgrädde i matlagning. Denna vispgrädde bör vispas kall och kan ha något längre visptid än vanlig grädde.
Storlek
1000milliliter

GRÄDDE, stabiliseringsmedel karragenan.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1400 kJ |
| Energi | 340 kcal |
| Protein | 2.3 g |
| Kolhydrat | 3.5 g |
| Salt | 0.1 g |
| - Varav mättat fett | 22 g |
| - Varav sockerarter | 3.5 g |
| Fett | 35 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 182 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 182 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 2.3g protein.
Per 100g portion innehåller Vispgrädde 35% 3.5g kolhydrater tillsammans med 35g fett.
Vispgrädde 35% innehåller allergenet mjölk.
Vispgrädde 35% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.