Arlas laktosfria Kefir med jordgubbssmak är fermenterad med kulturer karakteristiska för kefir och innehåller 13 olika levande mjölksyrabakterier samt jäst. Produkten görs på 100 procent svensk mjölk och det bildas lite kolsyra när den fermenteras som ger en lite spritsig upplevelse. Toppa gärna med bär, müsli eller njut av kefiren precis som den är! Det bästa du kan göra för din mage är att äta sunt och varierat. Välj det som känns bra.
Storlek
1000gram
MJÖLK, jordgubbar 6 %, druvjuicekoncentrat, majsstärkelse, naturlig arom, mjölksyrabakterier, jäst, D-vitamin, laktasenzym. Mjölken är högpastöriserad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 250 kJ |
Energi | 60 kcal |
Protein | 3.2 g |
Kolhydrat | 5.9 g |
Salt | 0.1 g |
- Varav mättat fett | 1.4 g |
- Varav sockerarter | 5.6 g |
Fett | 2.3 g |
Riboflavin | 0.13 mg |
Vitamin B12 | 0.33 µg |
Vitamin D | 0.93 µg |
Kalcium | 110 mg |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Arla Foods AB
Org.nr: 556579-4400
I en portion på 100g finns det 3.2g protein.
Per 100g portion innehåller Laktosfri Kefir Jordgubb 2.3% 5.9g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.
Laktosfri Kefir Jordgubb 2.3% innehåller allergenet mjölk.
Laktosfri Kefir Jordgubb 2.3% tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Arla Foods AB på följande sätt: Telefon: 08-789 50 00. E-post: VCD@arlafoods.com. Adress: Rättarvägen 3, 169 68 Solna.