Lufttorkad salami utan paprika. Framställd av Ibericogrisen (pata negra), världens mest exklusiva gris. Lufttorkad i cirka 3 månader. Utmärkt till sallad och sandwich.
Storlek
1000gram
Fläskkött Iberiskt, salt, LAKTOS, MJÖLKPULVER, dextros, kryddor (vitlök, paprika, oregano), antioxidant E301, konserveringsmedel E250, E252.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1668 kJ |
Energi | 402 kcal |
Fett | 31 g |
- Varav mättat fett | 13.2 g |
Kolhydrat | 0.3 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 26 g |
Salt | 4.75 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Salami Salchichon Iberico 0.3g kolhydrater tillsammans med 31g fett.
Salami Salchichon Iberico innehåller följande allergener: laktos och mjölk.
Salami Salchichon Iberico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.