Italienskt mathantverk när det är som bäst. Tillverkas på hantverksmässigt sätt av grovmalet fläskkött från italienska grisar. Naturtarm.
Storlek
1000gram

Griskött (97 %), salt, dextros, kryddor (bl.a. svartpepparkorn), konserveringsmedel kaliumnitrat, natriumnitrit. Salamin är lagrad i ca 3 månader.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1532 kJ |
| Energi | 369 kcal |
| Fett | 29 g |
| - Varav mättat fett | 12 g |
| - Varav fleromättat fett | 3.33 g |
| - Varav enkelomättat fett | 9.88 g |
| Kolhydrat | 1 g |
| - Varav sockerarter | 1 g |
| Protein | 26 g |
| Salt | 3.3 g |
Förvaras i högst 15°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 15°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 26g protein.
Per 100g portion innehåller Salami Felino 1g kolhydrater tillsammans med 29g fett.