Chorizo av Ibericogrisen (pata negra). Lufttorkad i ca 3 månader.
Storlek
1000gram
Fläskkött Iberiskt, salt,paprika, MJÖLKPULVER, dextros, kryddor (vitlök), stabiliseringsmedel E450, antioxidant E301, konserveringsmedel E250, E252.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1827 kJ |
Energi | 441 kcal |
Fett | 37 g |
- Varav mättat fett | 14.8 g |
Kolhydrat | 0.4 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 26.3 g |
Salt | 4.75 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 26.3g protein.
Per 100g portion innehåller Salami Chorizo Iberico 0.4g kolhydrater tillsammans med 37g fett.
Salami Chorizo Iberico innehåller följande allergener: laktos och mjölk.
Salami Chorizo Iberico tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.