Nötchorizo Collagéntarm
Storlek
2000gram

INGREDIENSER: Kött från nöt (80%), vatten, potatisstärkelse, salt, kryddor (bl.a. cayenne, chili, spiskummin), stabiliserings- medel (E450, E451), druvsocker, lök, vitlök, socker, paprika, kryddextrakt, jästextrakt, antioxidationsmedel (E300), glukossirap, konserveringsmedel (E250), rökarom
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 900 kJ |
| Energi | 210 kcal |
| Fett | 18 g |
| - Varav mättat fett | 7.2 g |
| Kolhydrat | 4.7 g |
| - Varav sockerarter | 0.5 g |
| Protein | 14 g |
| Salt | 2.3 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Signal & Andersson Charkuterifabrik
Org.nr: 556225-3202
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Nötchorizo SE 4.7g kolhydrater tillsammans med 18g fett.