Falukorv Basturökt

Jokkmokks korv & rökeri

En fantastisk basturökt korv tillverkad i Jokkmokk av de finaste svenska köttråvarorna. Lätt kryddad och framställd enligt gammalt hemligt recept. En svensk mästare.

Storlek

470gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nöt- & griskött, vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, socker, vitpeppar, naturlig arom, lök, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250). Kötthalt 57%.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1050 kJ
Energi250 kcal
Fett21 g
- Varav mättat fett8.7 g
Kolhydrat4.4 g
- Varav sockerarter1.4 g
Protein11 g
Salt2.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Atria Scandinavia AB

Org.nr: 556483-4660

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Falukorv Basturökt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Falukorv Basturökt?

I en portion på 100g finns det 11g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Falukorv Basturökt?

Per 100g portion innehåller Falukorv Basturökt 4.4g kolhydrater tillsammans med 21g fett.