Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. Fläskfilé peppar sous-vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. Fläskfilé peppar sous-vide

Fläskfilé peppar sous-vide

Martin & Servera

Skapa en smakrik upplevelse för dina gäster med hel fläskfilé. Köttet är kryddat med peppar och tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Sous vide-metoden bevarar smaken i fläskfilén under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Producerad i Småland och nyckelhålsmärkt. En kartong innehåller 9 kilo fläskfilé.

Storlek

1800gram

Fläskfilé peppar sous-vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Fläskfilé (89 %), vatten (9 %), salt, druvsocker, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar), antioxidationsmedel E301.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi411 kJ
Energi97 kcal
Fett2.3 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat0.9 g
- Varav sockerarter0.9 g
Protein18 g
Salt1.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fläskfilé peppar sous-vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fläskfilé peppar sous-vide?

I en portion på 100g finns det 18g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fläskfilé peppar sous-vide?

Per 100g portion innehåller Fläskfilé peppar sous-vide 0.9g kolhydrater tillsammans med 2.3g fett.

←Tillbaka till Produkter