Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Griskött, berett
  5. Alspånsrökt Skinka
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Griskött, berett/
  5. Alspånsrökt Skinka

Alspånsrökt Skinka

Scan

Storlek

1000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Skinka Helmuskel 89%,Vatten, Koksalt, antioxidationsmedel(E326,E330), Stabiliseringsmedel (E451) Potatisstärkelse,druvsocker, Potatisfiber socker, konserveringsmedel (E250). Svensk Köttråvara Varmrökt

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi420 kJ
Energi100 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett1.4 g
Kolhydrat1 g
- Varav sockerarter0.8 g
Protein22 g
Salt0.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 25 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 25 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Alspånsrökt Skinka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Alspånsrökt Skinka?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Alspånsrökt Skinka?

Per 100g portion innehåller Alspånsrökt Skinka 1g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

←Tillbaka till Produkter