Bakad leverpastej som är mjölkproteinfri. Av enbart svensk köttråvara.
Storlek
180gram
Ingredienser: Grislever 39%, småfläsk, vatten, socker, svål, iMat(vatten, HAVRE 10%, rapsolja, emulgeringsmedel(E472e), stabiliseringsmedel(E415), salt), potatismjöl, salt, lök, peppar, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1200 kJ |
Energi | 290 kcal |
Fett | 25 g |
- Varav mättat fett | 9.7 g |
Kolhydrat | 7.4 g |
- Varav sockerarter | 4.4 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Snapphane Chark AB
Org.nr: 556263-6810
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Lille Mats pastej 7.4g kolhydrater tillsammans med 25g fett.
Lille Mats pastej innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Lille Mats pastej tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Snapphane Chark AB på följande sätt: Telefon: 0451-351 11. E-post: andreas.jingfors@gronsakshallen.se. Adress: Röinge 5247, 281 92 Hässleholm.