Denna skinka produceras av de sk. ekollongrisarna som går fritt och betar. Skinkan putsas, torrsaltas och får lufttorka minst 24 månader. Innan skivning bör skinkan putsas, både fett och snittyta.
Storlek
5000gram
Skinka (helmuskel) utan ben, salt, socker, antioxidationsmedel (E301), surhetsreglerande medel (E331), konserveringsmedel (E252). Till 100g färdig produkt har använts 154g Köttråvara
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1873 kJ |
Energi | 452 kcal |
Fett | 37 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 29 g |
Salt | 4 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Atria Scandinavia AB
Org.nr: 556483-4660
I en portion på 100g finns det 29g protein.
Per 100g portion innehåller Jamon de Cebo de Campo utan ben 0.5g kolhydrater tillsammans med 37g fett.