Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Köttprodukter
  4. Charkuterier utom korv
  5. Jamon de Cebo de Campo utan ben
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Köttprodukter/
  4. Charkuterier utom korv/
  5. Jamon de Cebo de Campo utan ben

Jamon de Cebo de Campo utan ben

Pedro Nieto

Denna skinka produceras av de sk. ekollongrisarna som går fritt och betar. Skinkan putsas, torrsaltas och får lufttorka minst 24 månader. Innan skivning bör skinkan putsas, både fett och snittyta.

Storlek

5000gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Skinka (helmuskel) utan ben, salt, socker, antioxidationsmedel (E301), surhetsreglerande medel (E331), konserveringsmedel (E252). Till 100g färdig produkt har använts 154g Köttråvara

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1873 kJ
Energi452 kcal
Fett37 g
- Varav mättat fett16 g
Kolhydrat0.5 g
- Varav sockerarter0.5 g
Protein29 g
Salt4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 360 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Atria Scandinavia AB

Org.nr: 556483-4660

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Jamon de Cebo de Campo utan ben

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Jamon de Cebo de Campo utan ben?

I en portion på 100g finns det 29g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Jamon de Cebo de Campo utan ben?

Per 100g portion innehåller Jamon de Cebo de Campo utan ben 0.5g kolhydrater tillsammans med 37g fett.

←Tillbaka till Produkter